maandag 16 februari 2015

Beurs Zwolle

Gisteren ben ik naar de beurs in Zwolle geweest met Carla en onze mannen. Het was heel gezellig en het was er drukker dan anders op een zondag. We hebben alle kramen bezocht en tussendoor 3 keer pauze gehouden. We waren er om half 11 en om half 4 waren we rond geweest.
Heel leuk om te horen was dat zowel de man van Ikorni quilt, als die van Quiltpalace en die van Mascha gingen quilten. Alle drie met de naaimachine, ik ben benoeuwd naar hun resultaten.
De buit was niet groot. 4 knotjes garen, een lap stof en een Jelly rol.
Ik ging voor lichtblauw sokken garen , want Lara had geen huissokken meer, die waren doorgeschoven naar Yfke en ze wilde graag lichtblauw, Ik heb lichtblauw gevonden met een zilverdraad. Helemaal a la Frozen dus. Natuurlijk gelijk gisterenavond een begin gemaakt.
Ook heb ik een lap stof gekocht, of eigenlijk Opa, die zei: dat vinden de meisjes toch zo mooi, Oma kon er wel wat van maken. hahahaha. Resultaat zien jullie wel een keer.
Ook heb ik afgelopen week nog een dekentje voor een babybornpop gemaakt van de laatste resten van de Cal 2014. Jammer dat die restjes in een tas blijven zitten. Gaat weer een meisje blij van worden.

4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig om zo met zijn allen op de beurs te struinen. Je buit is erg mooi, fijn kleurtje.
  Dat kleedje is een fijne oplossing voor de restjes.

  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankopen heb je gedaan, en gezellig zo samen naar de beurs. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt een super beurs. Gezellig en een hoop ideetjes opgedaan.
  Stofje vind ik helemaal te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb helaas de beurs gemist maar er komt vast een volgende keer. Het is wat met die mannen van jullie :). Leuk de gekozens tof en wol voor die enige knappe sokken. Ze boffen maar die kleinkinderen van jullie

  BeantwoordenVerwijderen