zaterdag 24 november 2012

Heerenveen,Frederiksoord en Nieuw Buinen

Gisteren moest ik weer voor controle naar de oogarts en dan maken we er altijd een leuke dag van. Mijn vriendin en haar man gaan dan altijd mee. Heerenveen is voor ons niet naast de deur,maar dat heb ik er graag voor over en ik kreeg goed bericht, dus wat wil je nog meer.Over een half jaar mag ik terug komen.
Daarna zijn we naar  Quiltservice geweest en ik heb daar een mooie geruite stof gekocht, er zat nog ruim 5 meter op de rol en die heb ik maar gekocht. Ik had die stof eerder bij haar gekocht en die kun je overal bij gebruiken. Ook heb ik daarbij nog een paar zakjes met scraps gekocht,voor je weet maar nooit projecten.


Daarna zag ik een houten kerstboom en een houten engel staan en ook die heb ik meegenomen, daar komen mijn gebreide Kerstballen aan te hangen, resultaat zien jullie nog wel.


Vervolgens zijn we doorgereden naar  De Naaidoos in Nieuw Buinen  en heerlijk gesnuffeld en de mannen hebben in de hele gezellige quilt kamer/keuken gezeten waar je koffie en thee en fris kunt drinken en er staan ook altijd koekjes en snoepjes op tafel, wat natuurlijk weer niet goed is voor ons. Ook daar ben ik geslaagd en heb er onderstaand setje gekocht, dat zijn twee pakketjes met elk 8 lapjes van 25 x 50 en daaronder ligt een achtergrondstof die er mooi bij past. Ik heb al een idee wat ik er van ga maken.
Ook Sinterklaas heeft hier wat gekocht voor mij, maar dat is nog een verrassing. Vanmiddag komt de Sint hier met zijn Piet en dan zal ik er wel achter komen wat het is geworden.
Ik wens jullie allemaal een fijne dag.
12 opmerkingen:

 1. Goed nieuws en dan mag je jezelf verwennen. En dat heb je gedaan. Mooie aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, goed nieuws! Mooie aankopen, leuk die engel en kerstboom, kun je allerlei kleine projecten aanhangen. Mijn creatieve brein meld zich meteen. Ben benieuwd naar jouw resultaat maar dat zie ik wel langskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke dag, met dat goede bericht kon je nog meer genieten, en dat heb je ook gedaan gezien de leuke attributen voor je hobbies. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd , wat een heerlijk bericht, wat kunnen wij samen toch blij zijn met onze oogjes.
  Wat een leuke aankopen, vooral die kerstboom vind ik leuk, maar die engel zou hier ook wel een plaatsje kunnen krijgen, en de lapjes stof zijn weer yummie.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je goed nieuws hebt gehad dan mag je je eigen lekker verwennen en dat heb je gedaan. Hele leuke dingen gekocht, wij zien weer wat je er van gaat maken...............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Nieuw Buinen is al een uitje op zichzelf. Ja, daar kunnen de mannen zich ook best even vermaken terwijl wij rondsnuffelen. Wat een prachtzaak is dat hè?! Beetje erg ver weg voor mij, maar soms, als ik bij mijn zus ben, ga ik er wel heen. Heerlijk.
  Fijn dat je zulk goed bericht over je ogen kreeg. Dat is wel heel belangrijk.
  Fijn weekend Hermie en groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je een goed bericht van de oogarts hebt gekregen, en dan jezelf heerlijk verwennen. Leuke stofjes en Kerstboom en engel heb je gekocht. Jammer dat ik gistermiddag niet naar de Naaidoos ben gegaan, zat in de planning, maar vond het weer te slecht. Aangezien ik dicht woon kan ik net heen gaan wanneer ik wil. Fijn weekend Tiny.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je leuke dingen gekocht Hermie! Ik ben benieuwd wat je gaat maken van d e lapjes, ze zijn érg leuk! Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat er goede berichten van de oogarts was. Je oogjes zijn toch heel belangrijk he?
  Heerlijk naar Nieuw Buinen lekker kijken, lapjes aaien en met stofjes naar huis, mmmmm ik weet hiet het voelt, geniet ervan!!! groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sorry Hermie, ik had dit blogje nog niet gelezen en ik stel in een later blogje de vraag waar dit leuke houten engeltje vandaan komt. Maar ik heb het hier nu gelezen. Prachtige dingen heb je gekocht. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen