zondag 21 februari 2016

Achteruitquilten en opnieuw beginnen

Nadat de binnenste cirkel gequilt was ben ik om de driehoeken gaan echoquilten. Toen ik daarvan 3/4 af had ben ik de volgende rand al vast gaan tekenen, althans dat wilde ik , maar ik kwam er niet uit, ik vond de driehoeken veel te druk, dus alle zorgvuldig gemaakte steekjes er weer uit geprutst. Daarna op een ander stuk weer opnieuw begonnen  met tekenen. Nu ben ik meer tevreden en ben er mee aan de slag gegaan.
Zo vind ik hem helemaal mooi.Ook de hoeken vind ik erg mooi gequilt zo. Deze foto geeft ook de juiste kleuren weer. Linksboven op de foto zie je nog de uitgehaalde driehoeken, daar moet nog even het stoomijzer op los gelaten worden. Dan kan ik daar ook weer verder met tekenen.
Zoals hierboven had ik bijna alle driehoekjes al gequilt, maar ik ben blij dat ik ze heb uitgehaald.

6 opmerkingen:

 1. Een hele klus om weer uit te halen. Maar om tevreden te zijn moet dat soms. Het ziet er mooi uit. Goed dat je doorzet, bij mij zou het ietwat te snel in een hoek verdwijnen ben ik bang

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petje af Hermie! Wat wordt het zo mooi. Heel intensief werk, maar als hij klaar is ..... wat zal je dan trots zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig zo netjes als je dat doet zeg, je kan er wel een workshop in geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig quiltwerk, echt heel erg mooi. En ik bewonder je geduld en doorzettingsvermogen... zulke mooie steekjes uithalen en weer overnieuw doen.... petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben jr hem prachtig aan het quilten, Hermie!

  BeantwoordenVerwijderen