vrijdag 8 januari 2016

De Beste Wensen voor 2016

Alhoewel het alweer 8 januari is, wens ik jullie allemaal veel Liefde Geluk en Gezondheid voor het Nieuwe Jaar 2016. Wij hebben hele fijne Feestdagen gehad en gaan vol goede moed verder.
Oudejaarsdag is hier altijd een hele gezellige dag, de kleinkinderen komen tegen 10 uur met hun papa's om samen  het bestelde vuurwerk op te halen en daarna het oude jaar weg te schieten, nou met recht dit keer, want 2015 was echt een jaar om weg te schieten. De mama's komen later op de dag.
Doordat  dit keer net als vorig jaar het weer meewerkte zijn ze bijna de hele dag buiten geweest. Tussen de middag samen broodjes gegeten en 's avonds eten besteld bij de chinees . Na het eten om plm half acht werd al het (sier)vuurwerk afgestoken en tegen 10 uur is iedereen naar zijn eigen huis gegaan, nadat de mannen alle afval bij elkaar hadden geveegd en opgeruimd. Wij kunnen weer terugkijken op een superleuke Oudejaarsdag en beginnen vol goede moed aan 2016.
 De papa's houden de boel goed in de gaten, het zijn wel kleine rotjes die ze afsteken, maar je weet maar nooit
Gerrit ging af en toe even naar buiten, zelf actief meedoen zit er dit jaar niet in.Ook onze vrienden Johan en Carla kwamen  (net als andere jaren) even kijken
Hier staat een papa er niet bij op en Imke zei, Oma maak jij straks nog een foto als mijn papa er ook is, tuurlijk doet Oma dat. dus hieronder nog een foto
Hier staan ze allemaal op de foto, alleen de dames ontbreken,maar die waren er nog niet.
 Zo te zien wordt hier een nieuw aansteeklont geregeld.
 En wat hebben ze weer een plezier.
 en het was zo'n fijn weer
 dat ze bijna geen tijd hadden om wat te eten of te drinken.

4 opmerkingen:

 1. Lieve Hermie voor jou en je afmilie ook een heel gelukkig 2016 en vooral een gezond jaar

  Leuk zo de hele familie bij elkaar

  Dikke knuf vanuit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid !
  Bij het volgend Oudjaar is alles weer bij het oude wat gezondheid betreft, daar gaan we voor !

  Liefs, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid. Heerlijk genieten met elkaar. Een gelukkig nieuw jaar voor jullie en voor gezondheid toegewenst.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen