vrijdag 11 november 2011

Pyamaparty

vanmiddag kwamen hier 5 kleinkinderen voor een pyamaparty. Eerst hebben we geknutseld. Ik had sinterklaastekeningen geprint op rood papier en crepepapier gekocht. Daarna strookjes geknipt en die weer in stukjes en toen propjes maken, alleen dat was al een leuk werkje. daarna mochten ze een tekening uitzoeken en smeerde ik een gedeelte in met lijm en dat mochten ze dan beplakken. Je kunt echt merken dat ze groter worden, ze deden het zo precies. Tussendoor werd er lekker gesnoept, er stond een bak met snoep op de tafel en dat vonden ze super.Wel even op de foto's klikken,dan zie je ze mooier.
Hoe verder ze vorderden, hoe spannender ze het vonden, ze zaten te zingen aan de tafel en ondertussen moest ik heel snel propjes maken, want het waren er echt veel die ze nodig hadden. Marit had een verjaardagsfeestje gehad, dus die was later,maar dat was geen probleem,want Cas zei: wij zijn een team en ik zal je wel helpen propjes maken.
De kleinste telg dacht, jullie doen maar, ik lig hier lekker tv te kijken. Maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn hoor.Ze hadden zelfs geen tijd om te eten, zodat het al bijna half 7 was toen we gingen eten.
En nu ligt er een boven in het ledikantje en de andere vier liggen hier in de kamer te slapen op de matrassen,het is ten slotte hun feestje.
Al met al een superfeestje voor ze.

4 opmerkingen:

 1. Het was een stukje memory lane, ik zag mezelf alweer zitten met 3 kinderen en een berg propjes die ik de vorige avond had gemaakt en wat blijft het leuk voor ze.
  Fijn weekend meis en geniet van al het goeds wat er is, want dat kan jij heel goed.

  Knuf
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen doe jij toch altijd met de kleinkinderen !
  Blijven ze dan tot de volgende ochtend, ontbijt ?

  Lieve groetjes van Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hermie zei:
  het was geweldig, ze zijn tussen 11 en 12 allemaal weer vertrokken en we gaan het zeker weten nog een keer weer doen.
  dus inderdaad Jacqueline, ook het ontbijt vanmorgen was er weer bij.
  groetjes Hermie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige dag heb je gehad en gemaakt. Wat een heerlijke foto's.Oma Hermie weet er altijd wel iets leuks te maken, enig die sinten en pieten. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen