donderdag 3 november 2011

goed bericht

Vandaag is het alweer donderdag en dus Bee dag. Lekker weer quilten en kletsen met ons groepje en vanmiddag naar de Bee in Nijverdal,want Hannie is jarig geweest.
Ik ga vanmorgen trakteren,want ik ben gisteren voor controle geweest bij de oogarts en ik kreeg heel goed bericht. De wondjes op mijn oog waren weg, er zaten alleen nog sliertjes en die gingen wel weg zei de specialist.Ik hoef pas over een half jaar terug te komen. Hoe blij kan een mens zijn.
Daarna zijn we naar Nieuw Buinen gegaan, daar moet je heel rustig de tijd nemen,want anders wordt je helemaal dol van alles wat je ziet. We zijn er 3 uur geweest.Mijn vriendin en haar man waren ook mee en we hebben er heerlijk tussendoor een kopje koffie gedronken en later een glaasje fris uit de koelkast getoverd. Toen we de winkel binnen kwamen hebben we eerst weer de mooie kleding bewonderd die daar hangt, Helaas past het mij niet,maar mooi is het, je zult niet snel iemand tegenkomen die hetzelfde draagt. daarna door naar de stofjes en toen liep ik tegen een serie blauw/creme. Gerrit haalde de hele serie er uit en was er ook helemaal weg van. Het waren nl. precies de kleuren die wij op de bovenverdieping hebben.Ik zal er vandaag foto's van maken. Toen was de keuze snel gemaakt en ik kan weer aan de slag.
Eigenlijk ging ik voor een stof voor de tussenblokken van de zandloperquilt,die was moeilijk te vinden. Uiteindelijk viel de keuze op een bruine. Daarna naar de kassa om af te rekenen en we liepen terug om voordat we aan de terugreis begonnen nog iets te drinken en toen viel mijn oog ineens op een heel mooi stofje , dus de zandlopers weer uit de tas en omdat Gerrit de bruine erg mooi vond en ik niet kon kiezen, hebben we daarvan ook nog wat meegenomen.
Daarna zijn we met zijn vieren naar de Wok gegaan en zo hadden we een heerlijke dag.

1 opmerking:

  1. Was het gezellig op alletwee de Bee,s ?
    Je boft maar met zo,n leuke groep en jullie zijn ook erg actief.

    Ben benieuwd naar je lapjes uit Nw. Buinen.

    Groetjes van Jacqueline.

    BeantwoordenVerwijderen