zondag 22 juni 2014

Een hele leuke dag bij Bep

Inmiddels is het 22 juni(we waren er 9 juni) en zie ik nog een berichtje in concept staan, helemaal vergeten, maar ik kan jullie wel zeggen dat het een superdag was en dat we zeker nog weer een keer gaan. 
Rechts op de foto gastvrouw Bep, ze had alles zo mooi voor elkaar en het weer was super
Hier een kijkje in de tuin, echt genieten
Hier staat de gastheer even te kijken of alles in orde is, nou dat was het, allemaal leuke zitjes waren er gecreeerd.
en de voorste 2 dames heb ik vandaag ook leren kennen, ik hoorde iemand heel enthousiast vertellen over het plakvlies en dacht, kan niet missen, dat is Juud en ja hoor ze was het. Daarna kennis gemaakt met Betty, leuk is dat toch telkens weer een gezicht bij een blog te zien.
weer zo'n leuk plaatje
en deze jongen was de hele morgen aan het vissen en volgens mij had hij zo'n 30 visjes gevangen.
zijn moeder had deze quilt meegenomen, prachtig
zomaar nog even een foto
allerlei boekjes
en het winkeltje, zo gezellig ingericht, ik heb even gewacht tot de show and tell van Betty begon en toen kon ik lekker even rustig snuffelen.
hier hebben wij de dag doorgebracht
toen even naar de pipowagen naar Ikorni quilts
even naar de leuke naaimachientjes kijken. Ik wil er graag een uit 1950.
en dit is mijn vriendin Carla, die koopt een heel erg leuk cadeautje voor mij, zie je op de plank die mandjes staan? Nou daar mocht ik er een van uit zoeken.leuk he?
en dit machientje uit 1951 maar is wel in 1950 gemaakt, Gerrit opgehaald en inmiddels pronkt hij bij mij voor de schoorsteen.
nee gebruiken doe ik hem niet, misschien een keertje voor de foto, maar verder is het voor mij een sierraad.
Dit is ook zo leuk, een schootkussen wat helemaal bekleed is een magneetje voor de schaar en ook voor het speldenkussen en nog meer leuks er op.
toen werd het grijs in de lucht.
en ineens was iedereen binnen en wij zaten onder het afdak, dus zijn lekker blijven zitten. Later klaarde het weer op en zaten de dames wel weer buiten. Zoals jullie dus kunnen zien hebben we een hele leuke dag gehad.

7 opmerkingen:

 1. Eindelijk het verslagje van bij Bep, haha. Ik zat er al zo lang naar uit te kijken. Ik ben eens bij Bep geweest toen ze nog in Doesburg zat met haar winkeltje. maar dit is geweldig. Ik lees ook haar Blog. Het is zo,n leuke vrouw !
  Jullie boffen dat het redelijk in de buurt is bij jullie en weer gezellig met z,n 4 een dagje uit.
  Je machientje is leuk .

  Groetjes, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dom he Jacqueline? Ik had de foto's er allemaal in staan,maar nog niet geschreven en het was me ook niet eerder opgevallen dat het nog bij concepten stond,maar nu heb je toch kunnen meegenieten

   Verwijderen
 2. Wat ziet het er allemaal gezellig uit en wat heb je een leuk machientje gekocht. Alleen al het kijken is een plezier. Leuk zo'n dag met een gouden randje, dan vergeet je heel vlug het beetje regen.
  Groetjes Hermie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd weer leuk foto's van Bep's "landgoed" te zien. Het lijkt me daar zo gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om je verslag te lezen, eigenlijk wel leuk zo een paar weekjes later! Het was zeker een heerlijke dag, bep en gerhard kunnen dat als geen een super organiseren. Het was zeker leuk om jou nu ook gezien te hebben, en al het moois wat je meegebracht had! Fijne zondag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk hebben we kunnen genieten van je verhaal en foto's. Dank je wel hiervoor, zo kunnen we er ook een beetje bij zijn. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet eruit als een superdag. Altijd leuk bij Bep, zo bijzonder. En dan nog dat mooie weer. Gefeliciteerd met je machientje. Overigens kan ik je aanraden die eens te gebruiken hoor, ze naaien fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen