zondag 26 februari 2012

wordt er nog gequilt?

Er is al weer een week voorbij en jullie zullen wel denken, wordt er nog gequilt? Nou nee,eigenlijk deze week niets aan gedaan en weet je waardoor dat komt? Nou dat komt door haar (klik), want zij stond op de beurs in Zwolle en had een stempeltje te koop van vingerhoedjes waarvan ik een klein quiltje zag bij Ines(klik) en die verwees me op haar blog weer door naar haar(klik) en daar waren er nog veel meer te bewonderen. Dus heb ik in Zwolle het stempeltje gekocht en toen heb ik resten bij elkaar gezocht en zat ik telkens even weer aan tafel te stempelen en te knippen.
het is echt verslavend om hiermee bezig te zijn en ik heb strak een mooie voorraad. Inmiddels heb ik al een aardige stapel en de verslaving van het stempelen is nog niet voorbij,dus ik ga nog lekker even door.

Ook heb ik deze week nog 5 sjaaltjes gebreid voor de kleinkinderen .Ik had vegeten foto's er van te maken,  maar gisteren kwam een van de kleintjes hier en die had hem om en zien jullie wel dat ze een leuk prinsessenkroontje op heeft? Dus heb ik maar even snel even een foto gemaakt.Snel was trouwens niet nodig,want ze wilde wel uitgebreid poseren.

straks ga ik saucijzenbroodjes maken en daarvan zal ik ook foto's maken en hier laten zien hoe ik ze maak.
Doei.11 opmerkingen:

 1. Heel leuk, zijn vingerhoedjes zo verslavend als de huizen bouw.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha Hermie, wordt het nu een HOEDJESBEE ?
  Maar ik kan het me voorstellen, ik hou ook erg van scrap quilts, alleen een maatje groter.

  Grs. van Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neeeeeeeeeeee Jacqueline, het blijft onze HEXENBEE hoor, ik heb al weer wat bedacht voor onze bee in juni,er komen weer hexjes in voor hoor.Daar waar ik de vingerhoedjes van maak zijn echt kleine scraps en nu heb ik ze straks lekker in een zakje zitten en kan ik er wat van maken. Maar..... er blijven nog kleine stukjes over en die bewaar ik weer,hahahaha, misschien wordt dat een postzegelquiltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu zo te lezen heb je je niet verveeld, veel plezier met alles wat je gaat doen, en leuk hé die sjaals breien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die sjaals is echt leuk om te breien,schoondochter wil er ook nog een en de buurvrouw zag er vanmorgen een hangen en wilde er ook wel graag een.Ze mogen zelf garen uitzoeken en dan brei ik ze wel.

   Verwijderen
 5. Man man, wat ben je druk, ik wacht op de stempels en de kussens, de bruine was helemaal uitverkocht, dus ik krijg het pas als die ook weer op voorraad zijn.
  Jara wil de kleine vingerhoedjes voor haar pop, dus ik begin dan weer aan een nieuwe, want ze blijven leuk.
  Wat ziet de prinses er lekker uit met oma's gebreide sjaal.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Druk? Helemaal niet, ik laat het gewoon op tafel liggen en telkens stempel ik weer wat. Ik ben nu bijna door de resten heen die in het zakje zaten en ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel ik er nu heb gestempeld en geknipt deze week. Ik gebruik alleen de bruine inkt,want de witte en bruine door elkaar gebruiken werkt, niet,dan moet je twee stempels hebben.

   Verwijderen
 6. Wat een scheetje, dit prinsesje. En ik ben benieuwd hoe het stempelen bevalt. Maar ik zag net al dat je er al heel veel hebt gestempeld. Dus het antwoord zal wel goed zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het antwoord is niet alleen maar goed, het is hartstikke goed, ik ben er zo blij mee.Het malletje heeft al meer dan een jaar in mijn doosje gekeken,en maar roepen,wanneer gebruik je me nu?maar ik deed net of ik het niet zag, ik teken niet zo graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk werk hè? nu nog al die vingerhoedjes aan elkaar naaien. 't is jammer dat ik vorig jaar begonnen ben met omtekenen van mijn malletje want stempelen gaat een stuk prettiger.
  groeten, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vergeet ik helemaal om te zeggen dat ik het prinsesje prachtig vind

  BeantwoordenVerwijderen